Noget håropsætning skal man have hjælp til at sætte

Hvis man bare lige skal have vasket håret og have det til at se rent ud, så er det noget, som langt de fleste mennesker kan overkomme.

Ellers er man jo et lille barn, invalid eller ældre, så man ikke kan magte eller forstå, hvordan man gør det ordentligt.

Måske består håropsætningen i denne forbindelse så i, at man lige skal køre en børste eller kam gennem håret, så det bare ikke er filtret, efter man har fået vasket og tørret det.

Den slags er jo det, som de fleste af os kan overkomme til hverdag, om vi skal på arbejde eller holde fri – selvom vi lige sørger for at holde ekstra øje med, om vi ser pæne ud, hvis man skal på arbejde.

Måske har man en hat eller hue, som man kan lide at have på, men som regel ryger den også, når man kommer indenfor.

Anden håropsætning skal man måske have assistance til

Visse af os kan også have så travlt, at vi lige plasker noget vand i håret på, så det i det mindste ikke er fedtet eller lugter, eller man giver det bare en omgang tørshampoo.

Skal man så derimod på date eller i byen, så gør man lidt mere ud af ens hårpragt sammen med resten af ens krop og mundering.

Måske kan man klare at sætte håret selv, men ellers kan man hygge sig med det sammen med en veninde, hvor man hjælpes ad, så det går hurtigere, hvis man nu skal på dobbeltdate, eller man tager i byen sammen.

Nogle håropsætninger kræver måske en del udstyr og remedier, hvor man skal bruge hjælp til at sætte det op, og så kan det heller ikke holde så længe.

Bagefter skal man måske også have hjælp til at lægge håret ned igen.

Ellers kan man få mere kyndige mennesker til at hjælpe en med det.