Lad din frisør på Østerbro fixe dit slidte garn

Der er få ting så charmrende som solkysset og saltvasket hår – om sommeren altså. Mange af os dyrker det forpjuskede og afblegede look i de varme måneder hvor solen stråler fra en skyfri himmel og dagene tilbringes på stranden eller ved poolen.

Men når efterårets og vinterens mørke begynder at trænge sig på er det så som så med charmen i de slidte lokker. De står faktisk bare ikke særligt godt til vinterbleg hud, og fungerer særdeles dårligt med den tørre vinterluft og den der af følgende statiske elektricitet. De slidte spidser vil filtre og spalte, lige som håret vil knække af og gøre enderne tynde og nærmest gennemsigtige. Og den uelegante udgroning i hårbunden er heller ikke just medvirkende til at løfte indtrykket.

Derfor er det en rigtig god idé at opsøge en dygtig frisør som kan få styr på det genstridige garn og genskabe hårets elasticitet og fylde. En erfaren frisør vil med ganske enkle virkemidler kunne skabe en frisure og et look som vil klæde dit ansigt og skabe glød og liv, selv i de mest blege måneder. Du vil ikke fortryde at du lod en dygtig frisør gøre håret vinterklart.

Kan jeg ikke bare selv klippe og farve mit hår?

Måske tænker du at du da sagtens selv kan studse de slidte spidser og farve de solblegede hårlængder. Det kan godt lade sig gøre at købe såvel professionelle frisør sakse som produkter til affarvning af hår i selv de mest almindelige supermarkeder.

Resultatet er dog blot sjældent videre vellykket. Du kan for eksempel risikere at opleve at den hårfarve du får ikke stemmer overens på den du ser på pakken. Dette skuldes solens, saltvandets og klorvandets påvirkning af de enkelte hårstrå. En frisør vil have langt stærkere forudsætninger for at vurdere hvad der tjener dit hår bedst.

Bestil tid til klip og farve hos din frisør i Nordhavn på salon-hair-beauty.dk