Hvorfor få foretaget en fodbehandling?

Dine fødder lever et hårdt liv. Mere end halvdelen af året er de spærret inde i lukkede sko – og det er nok sjældent at du giver dem opmærksomhed i det daglige. Derfor er det en rigtig god idé med jævne mellemrum at forkæle dem med en lækker fodbehandling.

Hvad indebærer en fodbehandling?

En professionel fodbehandling, udført af en fodplejer, vil som basis indeholde vask og desinfektion af fødderne. Den blødgørende vask gør det nemmere for fodplejeren at fjerne hård hud og eventuelle ligtorne samt at rense huden omkring neglene. Neglende klippes og files, til de har nået en pæn længde.

I denne forbindelse vil eventuelle ansatser til neglerødder og nedgroede negle fjernes, og neglene kan eventuelt smøres med nærende olier. Til nogle former for fodbehandling hører også pedicure, hvilket indebærer lakering af neglene i farver du selv ønsker. Du kan også vælge den såkaldt franske manicure med den karakteristiske hvide kant på det yderste af neglene.

Hvor kan jeg få en fodbehandling i Skanderborg?

Er du bosiddende i Skanderborg, Malling eller nærmeste omegn skal du ikke rejse langt for at få en prima fodbehandling. Hos kosmetolog klinikken Lotus Touch i Malling kan du nemlig sætte dig godt til rette og nyde en professionelt udført fodbehandling, med eller uden efterfølgende lakering af negle.

Samtlige fodbehandlinger hos Lotus Touch udføres af en autoriseret fodplejer. Dette er din sikkerhed for at behandlingen udføres korrekt, og at du ikke siden hen vil komme til at lide af gener heraf som for eksempel nedgroede negle, betændte neglerødder og lignende. Tvært imod vil den dygtige fodpleje behandler hos Lotus Touch kunne hjælpe dig af med sådanne dårligdomme og samtidig sørge for at dine fødder bliver bløde og ganske fri for hård hud.

Du kan læse mere, og booke tid til en en fodbehandling hos Lotus Touch, på lotustouch.dk