Hvad er Kérastase Résistance?

Kérastase Résistance er en hårpleje serie i hvilken du finder produkter særligt skabt til at pleje og genopbygge beskadiget hår.

Hvis dit hår er blevet slidt, for eksempel i forbindelse med daglig styling, kemiske behandling eller blot ren og skær forsømmelse, vil du med Kérastase Résistance kunne give håret dets glans og spændstighed tilbage. Det kræver at du på omhyggelig vis plejer dit hår med de nærende og plejende produkter hver eneste dag. På den måde kan du tilføre håret fugt og næring, og dermed hjælpe det tilbage til sin ungdommelige glans og spændstighed.

Kérastase Résistance produkterne går ind og styrker hårstråets struktur ved at forstærke fibrene og forsegle de skæl som udgår hårstråets overflade. Håret bliver kraftigere og mere skinnende.

Du vil efter blot få ugers anvendelse finde at Kérastase Résistance virkelig kan gøre en forskel for det ødelagte hår. Og fortsætter du med at bruge produkterne i Kérastase Résistance serien på daglig basis vil du for alvor kunne mærke langtids effekterne af den intensive pleje.

Hvor kan jeg købe de lækre og plejende Kérastase Résistance produkter?

Hos Hair by Stender finder du alle de avancerede og effektive produktserier fra Kérastase, her under Kérastase Résistance kollektionen. Denne består af flere forskellige produkter som hver især plejer, nærer og beskytter dit sarte hår.

Foruden shampoo og balsam finder du i Kérastase Résistance serien også hårmaske og hårkur samt plejende serum og varme beskyttende creme som du med fordel kan anvende i forbindelse med styling.

Kérastase Résistance serien er bygget op omkring en formel som baserer sig på ceramider og er derfor ultra forstærkende. Det vil du tydeligt kunne mærke allerede efter første anvendelse hvor håret vil føles stærkt og blødt.. Og så kommer dit hår samtidig til at dufte helt fantastisk.

Klik ind på https://www.hairbystender.dk/vare-kategori/maerker-a-aa/kerastase/resistance/ og find den lækre Kérastase Résistance serie med de mange plejende produkter.