Behandling af rynker ved hjælp at lydbølger

Vi oplever det alle, som vi bliver ældre: At rynkerne begynder at melde sig på banen. Særligt udtalt er fænomenet i ansigtet hvor vi har mange muskler som sørger for mimikken, for eksempel smil, panderynken og så videre. Og så er ansigtet også det sted som er mest udsat for vejr og vind, solens skarpe stråler samt berøring i løbet af dagen.

Hvad stiller jeg op med mine rynker?

Nogle rynker er ikke så problematiske. De fleste af os bliver faktisk blot kønnere af nogle små smilerynker rundt om øjnene eller mundvigene, som giver ansigtet karakter og karisma. Men andre rynker er knap så charmerende og får os til at se ældre ud end vi er.

Et eksempel er den berømte bekymrings rynke mellem øjenbrynene lige over næsen som kan give et strengt og skrapt udseende, og de dybe kragetæer i øjenkrogen. Du kan i nogen grad forhindre disse rynker i at dukke frem tidligt i livet, for eksempel ved at holde huden næret og fugtet, undgå overdreven solbadning og selvfølgelig lade være med at ryge. Men du behøver ikke at fortvivle hvis rynkerne allerede har gjort deres entré. De kan nemlig godt udglattes igen.

Rynkereduktion med Acoustic Wave Treatment

Hos den danske skønhedsklinik Cool Wave Clinic kan du få hjælp til at mindske dine rynke med det der kaldes AWT – Acoustic Wave Treatment. AWT virker ved hjælp af lydbølger som stimulerer dannelsen af kollagen i huden.

Når mængden af kollagen øges vil huden blive fastere og glattere, og få en mere jævn og ensartet overflade – fri for rynker, og med en mere frisk udstråling. Alle som oplever at huden er blevet tynd, løs eller rynket kan have stor glæde af en Acoustic Wave Treatment behandling hos Cool Wave Clinic.

Du kan læse mere, og kontakte Cool Wave Clinic for en aftale, på https://coolwaveclinic.dk/rynker/