Flotte og regelmæssige tænder med Invisalign

Mange mennesker døjer med at smile på grund af skæve tænder eller for stort mellemrum mellem fortænderne. Dette er der dog råd for – du kan nemlig sagtens få rettet dine tænder selv om du ikke længere er i voksealderen.

Hvordan bliver mine skæve tænder lige?

Uanset om du har haft skævheder i dit tandsæt siden barndommen, eller om det er kommet hen ad vejen, kan du opnår flotte resultater med professionel tandregulering.

Retning af tænder er ikke forbeholdt børn i vokse alderen. Tænderne flytter sig hele livet igennem – og hvis du som voksen er utilfreds med dine tænders udseende kan der snildt rettes op på dette. Og du behøver ikke at være bange for ubehagelige fast monterede bøjler, også kendt under navnet togskinner. Selv om du sagtens stadig kan få monteret et sæt fastsiddende tandbøjler er det nu om stunder også muligt at få rettet tænder på nem og usynlig vis, nemlig ved hjælp af Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er den nye generation af tandretning for voksne. Med Invisalign kan du få rettet op på dit skæve tandsæt uden brug af grimme og upraktiske fast monterede bøjler.

Dette har rigtig mange fordele. Med Invisalign kan du for eksempel spise eller drikke uden at skulle bekymre dig om hvorvidt madrester sætter sig fast i bøjlens metal dele. Du kan nemlig tage de klare skinner ud af munden mens du spiser – og når du børster tænder. Du vil således kunne komme i bund med din tandbørstning uden at der sidder en metal bøjle i vejen.

Med Invisalign kan du opnå mindst lige så gode og holdbare resultater som du kan med en fast monteret tandbøjle. Og så er der ingen andre der kan se at du er i færd med at få rettet tænder. De klare og gennemsigtige Invisalign skinner er nemlig stort set usynlige.

Du kan læse mere om Invisalign på yousmileismile.dk