Find de klassiske Marguerit smykker i online butik

Har du lyst til at give en af kvinderne i dit liv en smuk og personlig gave, som er både brugbar og dekorativ? Så går du aldrig galt i byen med et tidløst og klassisk smykke fra den danske smykkeskat.

I Danmark kan vi bryste os af mange dygtige smykke formgivere og design huse gennem tiden, som hver især har frembragt unikke klassikere. Her i blandt kan nævnes Arne Jacobsen, Heiring, Kurt Nielsen, Lund Copenhagen, Mads Z., Mockberg, Per Borup, Piet Hein, Rosendahl og STORY by Kranz & Ziegler.

Samtlige producenter og designere har hver deres særpræg, og flere af dem er mindst lige så berømte på verdensplan som i lille Danmark. Og når du vælger et smykke fra et af disse brands, er du sikker på at vække glæde og begejstring, hvad end modtageren er konfirmand, studine, fødselar eller brud.

Find de klassiske Marguerit smykker fra Lund Copenhagen hos Fangels

Hvis du ikke ved hvor du skal finde de helt rigtige smykker, kan du med fordel starte hos den danske smykke butik Fangels. Fangels har over tre hundrede butikker fordelt over hele landet – de fleste i storcentre og stormagasiner, så de er lette at kommer til. Der ud over råder Fangels over en online shop, hvor hele det store sortiment af smykker og designer ure er præsenteret.

Fangels har blandt andet agentur på de smukke og eksklusive Marguerit smykker fra design huset Lund Copenhagen – en ægte dansk klassiker med rødder som går langt tilbage i forrige århundrede. Den smukke og enkle marguerit med de slanke kronblade og den solgule midte har optrådt på mange kendte kvinder i tidens løb – selv vores kære Dronning Margrethe har båret smykke klassikeren i form af smukke og raffinerede brocher ved optil flere lejligheder.

Du kan se det store og varierede udvalg af Marguerit smykker på Fangels.dk