Få dine vipper til at syne længere og fyldigere

Har du hørt om vippebuk eller lash lift? Det får dine øjenvipper til at syne kraftigere og giver et flot vip. Det er flot, uanset om du har få, korte, mange eller masser af vipper, men det er klart, at hvis du har få, ikke ret synlige vipper, vil behandlingen hjælpe med at få vipperne til at syne af mere. Hvis du har lange øjenvipper, kan det også være både rigtig flot og meget praktisk at få vippet dem lidt, så de fx ikke støder mod briller. 

Lash lift får dine vipper til at syne fyldigere og længere

Du kan få et semipermanent buk, der holder i op til 6 uger. Det kunne da være dejligt med vipper, der syner længere og fyldigere? Få det fx lavet op til et bryllup eller en anden større fest for at gøre lidt ekstra ud af det, hvis du fx ikke bryder dig om kunstige vipper. 

Lash lift tager 45 minutter, og du kan købe uden keratinbehandling, som koster 350 kr. og med keratinbehandling til 400 kr.

Forkæl dig selv med både massage og vippe-behandling

Klinik Augustesen tilbyder forskellige behandlinger, hvor lash lift er en af dem. Hvis du skal have lavet lash lift, kan du måske også tage en af de andre behandlinger med, nu du er der. Det er tid til at forkæle sig selv lidt efter denne Corona-tid. Klinikken tilbyder Cupping (varmeterapi), 5-punktsbehandling (øreakupunktur) og akupunktur, slankepakke (der består af forskellige behandlinger), fysiurgisk massage, rygeafvænningsforløb, ansigtbehandling, vipper, infrarød sauna og massage. 

Louise, der har Klinik Augustesen i Slagelse, er oprindeligt uddannet konditor, men uddannede sig til sportsmassør. Hendes mål er, at hendes kunder har det bedre, når de går hjem, end da de kom. 

https://klinikaugustesen.dk/ekstra/lash-lift kan du se behandlinger, priser, anbefalinger og en shop, hvor du kan købe produkter.