Er der grunde til at lade et skræddersyet jakkesæt gå i arv?

Hvorfor skulle man egentlig lade et skræddersyet jakkesæt gå i arv?

Det passer jo vel udelukkende på den person, som der har fået det lavet, og vedkommende er måske endda vokset ud af det igen – eller skrumpet – så den oprindelige person heller ikke kan passe det længere.

Men det er jo heller ikke altid billigt at få lavet sådan et skræddersyet jakkesæt, og man skal jo helst have en anledning til at få det lavet, for det er de færreste, der bare gør det for sjov, fordi de gerne vil eje sådan et generelt – medmindre de har mange penge.

Også selvom man har mange penge, vil man jo gerne bruge det, men så er det jo også lidt en skam, at jakkesættet måske kun bliver brugt få gange, før det er for genkendeligt, at man benytter det mange gange, og man har ikke råd til at få lavet et nyt.

Andre kan måske godt bruge det jakkesæt

Men når man nu har anskaffet sig det jakkesæt, så nænner man jo heller ikke at smide det ud, selvom man ikke kan passe det længere, eller det ikke kan svare at fikse det længere, uden man ser sjusket ud.

Således kan man jo beholde det, og så på et tidspunkt kan man lade det gå i arv, fordi det har stor affektionsværdi for familien og slægten.

Måske bliver det faktisk muligt så for den kommende generation at have mulighed for at restaurere det, eller man kan lægge det lidt om, så man kan have det på igen og se smart ud på en retroagtig måde.

Så tager man det på ved særlige lejligheder, eller det bliver en tradition i familien, at man skal bære det mindst en gang.

Er det dog endt som en pjaltet størrelse, så kan man jo altid bruge det som et kostume! 

Få lavet et nyt skræddersyet jakkesæt hos: http://tailorsons.dk/