Book tid hos din lokale frisør i Horsens

Er dit hår udpint og slidt efter en lang varm sommer med masser af strandture og måske hygge i solen i timevis? Så er der sjældent værre end at en dygtig frisør ikke kan rette op på skaderne. Det er meget almindeligt at såvel kort som langt hår bliver træt at se på efter at have været udsat for sol og saltvand – og måske klorvand fra swimming poolen – i flere måneder i streg. Hårstråene tager skade af UV stråler, og salt eller klorvand udtørrer og bleger det i forvejen udsatte hår.

Resultatet kan være et affarvet hår, måske endda med en ucharmerende grønlig tone, tynde, nærmest gennemsigtige spidser, og en sprød og porøs struktur som gør at håret nemt knækker eller spalter. Alt i alt får håret en klasket og umedgørlig karakter, lige som det sjældent er kønt at se på – især når det begynder at gro mørkere ud i toppen. Men her kan en dygtig frisør hjælpe. Og du behøver ikke at skulle helt ind til storbyen for at finde sådan én.

Find din lokale frisør i Horsens

Er du bosiddende i Horsens, Stensballe eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Margit Todbjerg-Hansen fra Salon Todbjerg. Salon Todbjerg er en relativt ny frisør salon i Horsens, ejet og drevet af Margit Todbjerg-Hansen som tidligere har drevet egen salon i Grindsted.

Hos Salon Todbjerg kan du få alle de gængse frisør behandlinger, fra klipning af langt og kort hår til lyse reflekser og balayage, helfarvning, bundfarve eller toning af håret samt permanent behandling af håret, for eksempel udglatning eller krøl. Der anvendes udelukkende Oways Veganske produkter i Salon Todbjerg – produkter som er fri for ammoniak og samtidig allergivenlige og grønne.

Hvis du er interesseret i at booke en tid til klip eller farve hos Salon Todbjerg kan du gøre dette via hjemmesiden https://www.salontodbjerg.dk/