Besøg en skønhedsklinik og få smuk hud

Vinteren kan være hård for den sarte hud i ansigtet. Vi har alle en tendens til ikke at få tilstrækkeligt med frisk luft og sollys – og indendørs livet kan gøre huden grå, tør og mat at se på. Derfor er vinteren et prima tidspunkt at få udført en lækker professionel ansigtsbehandling. Og er du bosiddende i København eller nærmeste omegn kan du til dette formål vælge Klinik SOMA.

Hvilke former for ansigtsbehandling kan jeg få hos Klinik SOMA?

Den dygtige Michelle Ottendal fra Klinik SOMA har tilrettelagt et eksklusivt udvalg af lækre og stimulerende ansigtsbehandlinger som hver især tilpasses netop din hudtype.

Du kan for eksempel vælge den opfriskende og dybde virkende Fire and Ice behandling fra iS CLINICAL som forbedrer hudens udseende og struktur – med øjeblikkelige synlige resultater. Fire and Ice behandlingen består af to special masker som går ind og arbejder på hver deres specifikke problemstilling så som urenheder, ujævn teint, overdrevet pigmentering, fine linjer og acne.

Er du særligt plaget af uren hud kan du vælge at supplere din Fire And Ice behandling med en dybderens som fjerner talg og snavs fra porer og hårsække. Og så vil du få ekstra udbytte af behandlingen som forfiner porerne i hudens overflade.

Du kan alternativt vælge en Michelle Ottendal Signature behandling som lægger sig mere op ad en klassisk ansigtsbehandling. Under denne behandling får du foretaget dobbelt afrensning af huden i ansigtet efterfulgt af en frugtsyre maske som på én og samme tid renser og stimulerer din hud så den får et friskere udseende.

Du får dernæst påført en udrensende lermaske under damp hvorpå den grundige dybderensning kan finde sted. Efterfølgende vil du modtage en blødgørende ansigts massage og plejende produkter som holder din hud frisk og fugtmættet meget længe.

Du kan læse mere og bestille tid til en ansigtsbehandling på hjemmesiden https://www.kliniksoma.dk/